Parasta yrittämisessä osa 17/52: Saat muuttua muuttuvan maailman mukana

Mikään ei ole niin vapaata, kuin muuttua muuttuvan maailman mukana. Muuttuessa itse muuttuvan maailman mukana, ei tarvitse edes tehdä vastarintaa, niin kuin muuttaessa maailmaa ehkä tarvitsee. Liiketoiminnassa tämä tarkoittaa rajatonta toimintaympäristöä.

Olemme pikkuhiljaa tottuneet siihen, että kaikki löytyy netistä, yrityksellä on oma sosiaalinen media ja kaikki tapahtuvat sovellusten kautta. Näin ei kuitenkaan ollut 2013, vain kymmenen vuotta sitten. Vuonna 2013 Helsingin sanomat muuttui tabloidi kokoon, Microsoft osti Nokian liiketoiminnan ja selfiet olivat vasta kova juttu! Vain kymmenen vuoden päästä luemme Helsingin sanomat diginä, Apple ja Samsung hallitsevat puhelinmarkkinoita ja selfieiden tilalle ovat tulleet videot, livet, karusellit ja kenties äänitiedostot.

Yrittäjyyden näkökulmasta muuttuva maailma voi tuoda mitä erilaisimpia tilaisuuksia yrittäjyyden eteen. Ne pitää vain osata hyödyntää, olla rohkea ja tarttua niihin. Jokin kannattamaton voi muuttua kannattavaksi, mikäli me annamme sille mahdollisuuden. Toisaalta maailman muutos tekee joskus kannattavasta kannattamatonta. Kysy vaikka valokuvien kehittäjiltä!

Yrittäjyydessä parasta on se, että saat muuttua muuttuvan maailman mukana. Mikäli et halua muuttua, sekin on ok. Muuttuva maailma mahdollistaa yrittäjyyteen kuitenkin loputtomat tuoreet vaihtoehdot. Tämä antaa yrittäjyydelle sellaisen vapauden, mitä ei missään muussa työnteon muodossa saa.

Ota kanavani seurantaan, mikäli haluat seurata laajasti yrittäjyysaiheita. Löydyn Instagramista ja LinkedINistä. Tilaa toki uutiskirjeeni täältä sivun alareunasta. Uutiskirjeessä jaan ilosanomaa vain hyvistä ja hyödyllisistä asioista! Kiitos kun luit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *