Kuka?

Kuka mä oon?

Laura Nuotio. Olen aito ja hauska tyyppi. Olen rakastunut yrittäjyyteen ja pelkään elämättä jäänyttä elämää. Asun maalla ihanan perheeni kanssa, mutta juuri sopivan etäisyyden päässä isommista kaupungeista.

Nautin luonnosta, jäälatesta, hiihtämisestä, uimisesta, lämmöstä, suoruudesta, narskuvasta lumesta, ystävistä, avannosta, ruskasta, pitkistä unista, keskustelemisesta, kevään linnunlaulusta, toimivista asioista, puun tuoksusta, tilanteesta kun osaan jättää sanomatta jotain tyhmää, suklaasta, hyvästä seurasta, aitoudesta ja huumorista. 

Mitä sä teet?

Tällä hetkellä olen sairaanhoitajan palkkatyöstä opintovapaalla. Käyn ylemmän ammattikorkeakoulun tradenomi-yrittäjyysopintoja ja samalla toimin sivutoimisesti yrittäjänä osakkaana osakeyhtiössä. Vuonna 2022 lopetin mun oman kotihoidon yritykseni. Sen tilalle tuli tämä yritykseni Kauppaneuvoksen tytär, joka toimii koulutusalalla ja jossa voin harjoittaa yrittäjyys-osaamistani. Löydät arkeani IG-tililtä @kauppaneuvoksentytar ja kiinnostavia juttuja LinkedInistä.

Urapolkuni

Olen tiivistänyt tähänastisen vieressä näkyvään aikajanaan. Ajattelin ennen, että olen kulkenut polkuja ristiin rastiin, mutta ymmärsin, että olen kulkenut omaa tietäni tehden sitä asiaa, mikä juuri sillä hetkellä on kiinnostanut eniten ja mikä on palvellut elämäntilannettani parhaiten. 

En koskaan saa sitä “50 vuotta samalla työnantajalla”- viiriä hyllyyni, mutta ”monipuolisin työelämä”-pokaalin jaossa olen jo vahvoilla. Olen ollut rohkea, haasteita pelkäämätön ja ratkaissut ongelmia. Olen sitä myös tulevaisuudessa ja siksi tulevaisuuteni on yhtä kysymysmerkkiä. Se kertoo minulle mahdollisuuksista, pitää minut uteliaana ja motivoi jatkamaan kävelyä tällä omalla tielläni. 

Yrittäjyyteen inspiroimista

2023

Hoitajien vuokratyö-osakeyhtiön perustaminen

2022

Ylemmän AMK tradenomi-yrittäjyysopinnot

2022

Oma kotisairaanhoidon yritys

2020

Sairaanhoitajan koulutus ja alan työt

2018

Tradenomin koulutus ja oma kotipalveluiden yritys

2011

Kaikki työt kioskilta siivoukseen ja lehden kirjoittamiseen

2001