Palvelut

Mitä tarjoan?

Kauppaneuvoksentytär on yritys, jonka missio on lisätä puhetta yrittäjyydestä, rohkaista ihmisiä yrittämään turvallisesti ja opastaa inhimilliseen yrittäjyyteen. Näihin liittyen minulta voi tilata:

TEKSTEJÄ. Kirjoitan tämän on blogin lisäksi @naisetpuhuurahasta blogiin tekstejä. Tuotan sisältöä ja toimin copywriterina markkinointiyritykselle. Voin tuottaa tekstiä ja sisältöä myös sinun yritykseesi tai yrityksestäsi tai tarpeisiisi.

ÄÄNTÄ. Rakastan puhua. Puhun joka viikko podcastissani, mutta voin puhua myös sinun podcastissa, tilaisuudessa, mainoksessa, paneelikeskustelussa, juontajan tehtävissä tai ihan missä ääntä tarvitset.

TYÖPAJOJA. Onko sinulla tulossa tapahtuma, joka liittyy työelämään tai yrittäjyyteen. Olisiko pitämäni työpaja osa sitä? Voidaan yhdessä miettiä aihe työpajalle, mutta parhaiten osaan liiketoimintaan liittyviä teemoja.

INSPIRAATIOTA. Sitä voit käydä nauttimassa ihan ilmaiseksi omassa somessani @kauppaneuvoksentytar tai kuunnella minua Elämäni Yrittäjänä podcastissa tai lukea blogitekstejäni.

Täyttämällä tämän yhteystietolomakkeen, tavoitat minut helposti.