Parasta yrittämisessä osa 15/52: Merkityksellinen työ

Niinkuin aiemmin mainitsin jo edeltävässä blogitekstissä. Yrittäminen on merkityksellistä. Merkityksellistä yrittämisestä tekee oman vision toteuttaminen. Työskentely oman vision eteen ja omassa visiossa mahdollistaa omien arvojen ja intohimojen integroimisen liiketoimintaasi, mikä voi tuoda syvän merkityksen työllesi.

Mikäli yritys luo työpaikkoja ja pystyy vaikuttamaan paikalliseen yhteisöön, sitä merkityksellisemmältä yritättäjästä tuntuu. Oman työn lisäksi, toisten työllistäminen on kenties parasta mitä tiedän. Mahdollistaa jollekin työ, jota voi tehdä milloin haluaa, on ollut oman yritykseni kulmakivi jo kohta kahden vuoden ajan. Mikään ei koskaan tuntunut niin merkitykselliseltä!

Ongelmien ratkominen tuo joillekin merkityksellisyyttä. Yrittäjyys on pelkkää ongelmien ratkaisemista. Olet oman elämäsi Sherlock Holmes! Yksi merkittävä merkityksellisyys tulee taloudellisesta itsenäisyydestä ja siitä, ettei taloudesta tarvitse huolehtia. Yrittäjänä tällaiseen asemaan, ainakin teoriassa, voi päästä.

Henkilökohtainen kasvu luo merkitystä. Yrittäminen vaatii jatkuvaa oppimista, epäonnistumisien kautta oppimista ja itsensä haastamista ko-ko-a-jan! Kun yrittäjänä toteutat omaa intohimoasi, tunnet sen joka päivä työmotivaatiossasi. Motivoiva työ, jos mikä, luo merkityksellisyyttä. Työnä yrittäjyys on siten merkityksellistä.

Ota kanavani seurantaan, mikäli haluat seurata laajasti yrittäjyysaiheita. Löydyn Instagramista ja LinkedINistä. Tilaa toki uutiskirjeeni täältä sivun alareunasta. Uutiskirjeessä jaan ilosanomaa vain hyvistä ja hyödyllisistä asioista! Kiitos kun luit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *